dimecres, 20 de maig del 2015

Avançant sempre endavant!!!




Aquesta setmana hem de fer entrega final del Sites Hipàtia i amb ell una presentació. Al principi de la PAC estava més o menys tranquil·la perquè el Sites estava molt avançat, pensava que no hauríem de fer gaires canvis i que ens podríem concentrar amb la presentació. Però dia rere dia m’adono que sempre es pot fer una mica més, un pas més endavant en forma d’una imatge, un gràfic, un color...petites coses que quan les veus en global formen un gran Sites!

Cada dia accedim al Sites i a la presentació per a complementar-ho, per a investigar com millorar encara que només sigui un color o la mida d’una imatge. Ara he donat un cop d’ull a tot, amb ulls renovats i ha sigut com una brisa d’aire fresc  a la cara. Com podia pensar fa una setmana que ja estava gairebé tot fet, si cada dia, entre totes l’hem millorat? Què ingènua que sóc! Sempre es pot fer una mica més per arribar a la perfecció! Aquest és un punt clau del grup Hipàtia, sempre es pot millorar, sempre es pot avançar!

Considero que ha estat una altre fita a la qual hem arribat, no deixar-nos enganyar per nosaltres mateixes pensant que la feina ja estava feta i deixar-nos emportar per la vagància, no!! Hipàtia s’ha tornat a superar!

Hi ha una paraula que descriu el meu pensament sobre el grup Hipàtia...orgull!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada