dimecres, 20 de maig del 2015

L'ACTITUD COMPTA!

Em sembla recordar que en Joan va dir que destil·làvem positivisme, i llegint i rellegint les entrades de les meves companyes no puc estar-hi menys d'acord. 
Se m'ha girat feina durant el temps en què havia d'elaborar aquesta primera part de la Prova Final i he tingut la sensació de no estar a totes, però la resta de l'equip ha funcionat com un rellotge i el projecte no se n'ha ressentit.  Les ganes de fer bé les coses, l'actitud positiva i compromesa de les noies han fet que l'ambient de treball sigui molt agradable i, esperem, que entre totes fem un bon treball.

 

















Crec que l'ús del Prezi ha estat un bon encert. És una eina amb la qual hi hem pogut treballar totes, és molt dinàmic i "resultón". Tal i com està quedant crec que, a més dels elements que se'ns demanen a la PF, mostra l'ànima d'Hipàtia i el caràcter del grup. Tot i així, et fa plantejar com presentar quelcom que cridi l'atenció, que sigui clar, directe i amb ganxo. Vaja, que sembla que tenir una mica de dots comercials/publicitaris/comunicatius no ens aniria gens malament. I, de fet, són coneixements que sembla que haurem de dominar fins a cert punt a l'hora de cercar feina en el camp, també, de la documentació i la informació. 



Ara bé, del què recordaré més d'aquesta PF, és a respectar les llicències d'ús. Quants usos fraudulents que dec haver comès! Realment és tot un món que desconeixia i que tindré en compte a partir d'ara. 

D'altra banda, estic satisfeta amb el meu incipient domini de les citacions i les referències bibliogràfiques. És una feina minuciosa i a vegades desesperant, però començo a veure la llum al final del túnel.

 Conclusió: a nivell individual a cada PAC aprenc coses noves, i les aprenc bé perquè les experimento. A nivell grupal crec que anem millorant i que cada vegada funcionem més "com una seda" perquè totes tenim el mateix objectiu: millorar, obtenir bons resultats i optimitzar el nostre temps.

1 comentari:

  1. Certament Elena, el nostre positivisme ha fet que el projecte en conjunt tingui un component qualitatiu molt bo! Els ànims i les ganes són la base perquè una cosa funcioni, si no, no cal ni começar! Per això, Hipàtia ha mantingut aquest positivisme des del principi! I que així segueixi!

    ResponElimina