diumenge, 24 de maig del 2015

Emocions contradictòries

Va arribar el moment, aquell moment desitjat i temorós, el moment d’entregar el projecte acabat per a la valoració final dels companys. Va ser una sensació estranya, plena d’emocions contradictòries, per una banda la tranquil·litat d’acabar el projecte, els nervis, les dificultats amb les noves eines, però per l’altra...el trobo a faltar.
Els darrers mesos han estat un compendi de missatges amb les companyes, aportacions d’idees, votacions per a prendre decisions, hores i hores davant l’ordenador cercant informació, i ampliant nous coneixements d’eines virtuals, tot mentre veia com creixia, canviava i madurava un projecte que va sorgir de cinc noies. Aquest projecte ha estat la nostra creació i ara de cop l’hem deixat volar sol perquè sigui valorat per altra gent. Només desitjo que vegin el que jo veig quan obro els Sites, orgull, esforç, confiança, creativitat i il·lusió.
Quan estàs tant de temps creant un projecte, sigui una web, un quadre a l’oli, un vestit, i de cop s’acaba, la sensació és d’orgull per la feina ben feta i també buidor perquè ja s’ha acabat. Et sents orgullós però amb pena perquè el projecte no només era el web, era molt més, un camí recorregut conjuntament amb quatre amigues, absorbint, com una esponja, tota la creativitat que aportaven, els coneixements que tenien abans i durant els mesos, aprenent d’elles tant com de les eines virtuals o els materials de l’aula. Elles, totes i cadascuna, han estat el millor d’aquest camí recorregut que està arribant a la seva fita.
 
Flickr, autor ruumor 2005, https://www.flickr.com/photos/rufino_uribe/61706538
 
No us confongueu encara no hem acabat l’assignatura, ara toca avaluar els altres projectes, que segur seran molt bons, i sobretot el moment de defensar la nostra criatura. Però estic tant orgullosa de la feina que hem fet que segur no ens serà difícil defensar-ho davant de tothom!
Gracies noies, faria amb vosaltres no un sinó mil Sites més!

1 comentari: