diumenge, 3 de maig del 2015

Camí (pedregós) de la PAC3

Penso que després de l'entrega d'un treball, d'un examen, d'una pràctica la tensió i els nervis que tenies fan que baixis el ritme durant els següents dies, no et treus del cap que és una roda que gira i gira i encara no ha acabat el seu trajecte, però una cosa són els plans que tinguis i l'altra la realitat, i si la salut no acompanya quan t'hi has de posar de nou fa difícil no perdre el ritme i buscar forats per dur a terme tantes coses.

<a href="http://www.4freephotos.com/Riverbed_stones-limage-06939e9310751975419aad8a317992c4.html">Riverbed stones from 4freephotos.com</a>
www.4freephotos.com
Reflexionant sobre aquesta PAC, la tercera ja, a nivell de grup, ha costat una mica entrar al Bubbl per problemes tècnics, per ser una eina nova i perquè això de fer mapes conceptuals en grup és una feina complexa, doncs cadascuna s'ho imagina d'una manera diferent i a vegades al plasmar-ho a la pantalla no queda igual, a veure si avui amb la reunió virtual que farem acabem de lligar el tots els caps.

Pel que fa a punts dèbils, crec que la comunicació és el nostre taló d'Aquil·les. Tot i ser el fòrum la nostra principal via de comunicació i s'ha millorat moltíssim a l'hora d'informar al grup dels canvis i dels dubtes, a vegades amb tantes converses i tants fils que llegir i contestar, dificulta no perdre res pel camí. No ho sé si existiria alguna altre manera de ordenar-ho, fer-ho més visual, potser intentar seguir millor els fils? Potser assegurar-nos contestar el que es parla en aquella conversa i no afegir-ne d'altres? Haurem de pensar-hi!

Bé, fins aquí la meva aportació tardana al blog del grup, la propera molt aviat!


1 comentari:

  1. Totalment d'acord amb les teves paraules, el cansament i les hores fluixes fan baixar el ritme, ho sé per experiència. Però poder compartir-ho fa que la càrrega sigui menys pesada.
    Hem de millorar la comunicació, de vegades ens trobem amb masses correus, però sempre n'hi ha algun que dóna ànims per continuar. Millorarem el nostre taló d'Aquil·les! En la nova i última PAC haurem de plantejar-nos noves estratègies de comunicació.

    ResponElimina